welkom

de docentede_docente_van_Vioolschooleijsden.htmlde_docente_van_Vioolschooleijsden.htmlshapeimage_6_link_0
homevioolles_voor_alle_leeftijden_en_niveaus_bij_vioolschool_Eijsden_%28nabij_Maastricht%29.htmlvioolles_voor_alle_leeftijden_en_niveaus_bij_vioolschool_Eijsden_%28nabij_Maastricht%29.htmlshapeimage_8_link_0

Welkom!


Ik heet u van harte welkom bij Vioolschool Eijsden (nabij Maastricht) waar u terecht kunt voor het volgen van vioollessen voor alle leeftijden en alle niveau’s.

Mijn naam is Karlien Opsteeg en ik ben een ervaren docente viool die haar passie voor muziek in de muziekles wil doorgeven aan haar leerlingen.


Flexibiliteit staat voorop bij Vioolschool Eijsden en daarom kunnen de muzieklessen zowel overdag als ’s avonds of desgewenst zelfs in het weekend gevolgd worden. De lessen worden in beginsel gevolgd in de praktijk in Eijsden, die goed bereikbaar is en over gratis parkeergelegenheid beschikt. In overleg is het eventueel mogelijk bij u thuis de lessen te volgen.

Vioolschool Eijsden ligt een paar kilometer ten zuiden van Maastricht. De Vioolschool is gevestigd in een eeuwenoude voormalige boerderij, landelijk gelegen aan de rand van Eijsden en in een inspirerende omgeving. 


Voor verdere informatie nodig ik u uit op deze site rond te kijken of contact met mij op te nemen.


Karlien Opsteeg
met vriendelijke groet,